info@rychledanove.sk
Volajte 0902 067 075
Podanie daňového priznania k dani z príjmov fyzických osôb za rok 2022 na Slovensku. Daňové priznanie online. Daňové priznanie si môžete odložiť o tri mesiace do konca júna. Výhodou je, že je to iba oznamovacia povinnosť a nemusíte vypĺňať žiadny dôvod. Ako každý rok tu mávame Vianoce, tak aj tento rok prichádza pre daňové úrady vianočný čas v podobe podania daňových priznaní. Daňové priznanie z príjmov za rok 2022 ste povinný podať do 31. marca 2023. Pokiaľ daňové priznanie nestíhate podať včas, môžete si podanie daňového priznania odložiť o tri mesiace. Ak máte príjmy zo zahraničia tak až o šesť mesiacov. Ak potrebujete podať daňové priznanie, alebo poslať odklad podania, radi Vám pomôžeme, stačí keď nás kontaktujete. Spracujte si daňové priznanie k dani z príjmov fyzických osôb typ A alebo typ B v Slovenskej republike za rok 2022 v online formulári. Vyplňte formulár pre daňové priznanie, a v prípade záujmu daňové priznanie podáme za Vás na daňový úrad.

Podanie daňového priznania k dani z príjmov fyzických osôb za rok 2022 na Slovensku

Daňové priznanie si môžete odložiť o tri mesiace do konca júna.

Výhodou je, že je to iba oznamovacia povinnosť a nemusíte vypĺňať žiadny dôvod.
Ako každý rok tu mávame Vianoce, tak aj tento rok prichádza pre daňové úrady vianočný čas v podobe podania daňových priznaní.

Daňové priznanie z príjmov za rok 2022 ste povinný podať do 31. marca 2023.
Pokiaľ daňové priznanie nestíhate podať včas, môžete si podanie daňového priznania odložiť o tri mesiace.

Ak máte príjmy zo zahraničia tak až o šesť mesiacov. Ak potrebujete podať daňové priznanie, alebo poslať odklad podania, radi Vám pomôžeme, stačí keď nás kontaktujete

Spracujte si daňové priznanie k dani z príjmov fyzických osôb typ A alebo typ B v Slovenskej republike za rok 2022 v online formulári.
Vyplňte formulár pre daňové priznanie, a v prípade záujmu daňové priznanie podáme za Vás na daňový úrad.

Vzorové formuláre pre daňové priznania v Slovenskej republike vydané Finančnou správou.

Zdroj informácií na Finančná správa